evgeniaplus@ukr.net(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33,
                                         (095) 454-33-33

Друк на папері

Широкоформатний друк на папері - ідеальне рішення, коли поліграфія безсила. Наприклад, коли потрібно надрукувати великі зображення в одиничних екземплярах. POS-матеріали, афіші, плакати, постери білбордів, колажі та календарі будь-якого розміру при цьому виходять яскраві і барвисті. Така реклама приверне увагу і точно буде ефективною.

Папір - найдешевший і найвигідніший матеріал для зовнішньої реклами. Тому він широко застосовується при виготовлення рекламних матеріалів для проведення акцій та презентацій, при оформленні виставок і торговельних зон.

 Різновиди друку на папері

Використання високоякісного паперу, оригінальних фарб і ламінування дасть можливість отримати яскраву картинку з відмінною якістю. РА «Євгенія плюс» застосовує високошвидкісне устаткування, яке гарантує мінімальні терміни друку на папері.

 Види паперу, що застосвуються:

  • папір Blueback

    має зворотну сторону блакитного кольору. Йому властиві міцність, стійкість до підвищеної вологості і непрозорість через покриття тильної сторони виробу. Тому рекламна продукція з такого паперу підходить для наклеювання поверх старої реклами, навіть якщо вона містить яскраві зображення і написи або темні кольори. При цьому будуть відсутні будь-які просвіти і спотворення. Завдяки вологостійкості покриття виріб здатний витримувати різні погодні умови. З успіхом застосвується при виготовленні постерів для біллбордів.
  • папір Backlit

    володіє напівпрозорої основою і відмінно пропускає світло. Для збільшення яскравості допустимо застосовувати двосторонній друк, такий тип матеріалу найчастіше застосовується в конструкціях світлових коробів, покажчиків і сітілайтів. Папір стійка до перепадів температур і підвищеної вологості, може застосовуватися для зовнішньої і внутрішньої реклами.
  • Друк на папері City light

    використовується для виготовлення постерів, афіш, плакатів та інших вуличних рекламних конструкцій з підсвічуванням. Папір має мікропористої основу, швидко сохне, при цьому чорнило не розтікаються, що дозволяє отримати яскраве і насичене зображення.

  • Фотопапір

    має спеціальне покриття і забезпечує друк з фотоякістю. Вона може бути матова і глянсова. Завдяки своїй структурі можна отримати великі максимально реалістичні фотозображення, з хорошою передачею кольорів. Вона використовується для виготовлення фотошпалер, постерів, плакатів і фотографій.

 Друк POS-матеріалів в Кропивницького (Кіровограді) - це так просто. Фахівці РА «Євгенія плюс» допоможуть розробити стильний, вражаючий дизайн і виконають друк в найкоротші терміни. Нам можна довіряти, ми гарантуємо високу якість!

м. Кропивницький (Кіровоград)
вул. Лавандова (М. Тореза), 27Б

(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33, (095) 454-33-33

Розклад роботи

Пн. 8.00-17.00

Вт. 8.00-17.00

Ср. 8.00-17.00

Чт. 8.00-17.00

Пт. 8.00-17.00

Сб-Нд: вихідний

Про нас

Працювати на результат - це про нас, адже ми дорожимо своєю репутацією, а довіра клієнтів - наша головна цінність. Власне обладнання та величезний досвід дозволяють гарантувати якість, найкоротші терміни і конкурентну ціну. Безліч компаній вже оцінили переваги співпраці з нами. Оцініть і ви. Ми завжди раді новим партнерам і новим проектам!!

РА «Євгенія плюс» - реклама «під ключ» від дизайну до втілення.

Підписка на новини

Підпишіться на наші новини.