evgeniaplus@ukr.net(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33,
                                         (095) 454-33-33

Календарі

Календар - це реклама, що працює цілий рік, і стильний діловий презент вашим партнерам, клієнтам і співробітникам.
 
 Ми пропонуємо представити свою компанію кишеньковими, настільними або настінними календарями.

Кишенькові календарі

недорогий подарунок, проте цілий рік в гаманці або на робочому столі і постійно нагадує про вас. Дрібниця, але практично ,приємно, корично!

Настільні календарі

зручні тим, що завжди під рукою і завжди на видноті. Найчастіше зустрічаються настільні календарі-будиночки і будиночки з перекидними аркушами, у РА «Євгенія плюс» ви також можете замовити календарі-пірамідки - незвичайні, яскраві і не менш функціональні.

Настінні календарі

найбільш солідні і поважаємі директорами, бухгалтерами і всіма працівниками офісу. Вони можуть бути плакатними, перекидними або квартальними.
 
Календар-плакат - це «класика жанру». Бюджетний, яскравий, запам’ятовується, зручний у транспортуванні, з просторою площею для рекламної інформацію. Загалом одні плюси і вигоди.
Перекидні настінні календарі - це ще більше рекламних можливостей, а також більш солідно і презентабельно.
Квартальні календарі - лідер за популярністю і солідністю. Зручність його в тому, що на ньому видно три місяці кварталу одночасно.
 
Не витрачайте даремно гроші! Замовляйте друковану продукцію у професіоналів. Так вкладені кошти повернуться до вас у вигляді нових клієнтів. Бонус - репутація солідного і порядного партнера.
 
Оригінальні календарі - чудовий презент на важливій зустрічі або корпоративі. Не пропустіть можливість додаткової реклами своєї продукції / послуг - замовте сучасний календар в Кіровограді (Кропивницькому) для дому та офісу в РА «Євгенія плюс».
 

 

 

м. Кропивницький (Кіровоград)
вул. Лавандова (М. Тореза), 27Б

(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33, (095) 454-33-33

Розклад роботи

Пн. 8.00-17.00

Вт. 8.00-17.00

Ср. 8.00-17.00

Чт. 8.00-17.00

Пт. 8.00-17.00

Сб-Нд: вихідний

Про нас

Працювати на результат - це про нас, адже ми дорожимо своєю репутацією, а довіра клієнтів - наша головна цінність. Власне обладнання та величезний досвід дозволяють гарантувати якість, найкоротші терміни і конкурентну ціну. Безліч компаній вже оцінили переваги співпраці з нами. Оцініть і ви. Ми завжди раді новим партнерам і новим проектам!!

РА «Євгенія плюс» - реклама «під ключ» від дизайну до втілення.

Підписка на новини

Підпишіться на наші новини.