evgeniaplus@ukr.net(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33,
                                         (095) 454-33-33

Чашки

До найбільш затребуваних предметів побуту відноситься чашка. Кожна людина починає свій ранок з ароматної кави, чаю або свіжовичавленого соку, який так приємно випити з улюбленого посуду. Чашки - чудовий подарунок до будь-якої пам'ятної події або свята, який доречно піднести колегам, членам сім'ї, близьким друзям і коханій людині. А оригінальний друк на чашках зробить їх більш цінними і особливими. Чашки з особистою фотографією і побажаннями будуть відмінним нагадуванням про приємні моменти, які відображені на них.

Чашки - гарний і недорогий сувенір

Навіть звичайнісінька чашка за допомогою друку стане гарним і унікальним предметом, який доречно подарувати до будь-якого свята. Для багатьох фірм і організацій чашка з логотипом давно стала звичайною справою. Адже така рекламна продукція буде нагадувати про торгову марку кожен раз при її використанні.

Для отримання оригінального і ексклюзивного сувеніра пропонуємо відвідати сайт рекламного агентства «Євгенія плюс», яке надає послуги з друку на чашках будь-якого розміру. Для нанесення можуть бути використані чашки з різного матеріалу:

  • пластикові;
  • порцелянові;
  • скляні;
  • керамічні;
  • термокружки.

За бажанням клієнта можна нанести:

  • сімейні або індивідуальні фотографії;
  • вишукане побажання;
  • корпоративні логотипи і слогани;
  • будь-які зображення і написи.

Новітні методу друку в точності передають всі тонкощі зображення в широкій кольоровій гамі. Тому, пейзажі, фотографії та будь-які малюнки мають максимальну схожість з натуральними зображеннями.

Замовити друк на чашках

Для виготовлення сувенірної чашки з друком досить відвідати сайт РА «Євгенія плюс». Досвідчені фахівці компанії з задоволення допоможуть створити гарний сувенір за індивідуальним проектом. Дизайнери нададуть допомогу в оформленні виробу, підборі слогана або напису, щоб сувенір виглядав стильно і унікально.

Ми пропонуємо найвигідніші умови співпраці, прийнятні ціни і високу якість роботи. Застосовувана технологія друку дає можливість нанести зображення за досить короткий час, тому у нас можна замовити будь-яку кількість продукції, яку фахівці виконають максимально оперативно. Також можна замовити термінову друк, а оптовим і постійним замовникам надаються бонуси.

м. Кропивницький (Кіровоград)
вул. Лавандова (М. Тореза), 27Б

(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33, (095) 454-33-33

Розклад роботи

Пн. 8.00-17.00

Вт. 8.00-17.00

Ср. 8.00-17.00

Чт. 8.00-17.00

Пт. 8.00-17.00

Сб-Нд: вихідний

Про нас

Працювати на результат - це про нас, адже ми дорожимо своєю репутацією, а довіра клієнтів - наша головна цінність. Власне обладнання та величезний досвід дозволяють гарантувати якість, найкоротші терміни і конкурентну ціну. Безліч компаній вже оцінили переваги співпраці з нами. Оцініть і ви. Ми завжди раді новим партнерам і новим проектам!!

РА «Євгенія плюс» - реклама «під ключ» від дизайну до втілення.

Підписка на новини

Підпишіться на наші новини.