evgeniaplus@ukr.net(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33,
                                         (095) 454-33-33

Листівки (поштівки)

Листівка (поштівка) - традиційне привітання зі святом. Неможливо уявити собі Новий рік чи день народження без поштівок! Їх дарують всім: близьким людям, друзям, колегам, партнерам, клієнтам. Вітання компаньйонів, партнерів і співробітників фірмовими листівками з теплими побажаннями справить приємне враження, підкреслить вашу повагу і зацікавленість у подальшому партнерстві.
 
Іноді так важко знайти листівки в Кіровограді (Кропивницькому) до нагоди. Набагато простіше, вигідніше і оригінальніше замовити у нас ексклюзивний варіант з назвою, логотипом і особливими побажаннями саме від вашої фірми. Мало того - під важливі для вас дати.
 
Бюджет на замовлення листівок невеликий. Тому при невеликих витратах ви зміцните ділові зв’язки з партнерами, продемонструєте свою увагу до співробітників і клієнтів.
 
Листівки (поштівки) друкуються на щільному папері або картоні відмінної якості. Це дає практично необмежені можливості для їх дизайну. Листівки будуть яскравими, гарними, з відмінною передачею відтінків і напівтонів.
 
Крім класичних поштових листівок з місцем для адреси і поштової марки, зараз більш затребувані і популярні інші види листівок.

Отже, основні види листівок:

Фотолистівка (видова листівка)

Листівки з використанням фотографій - відомих людей, міських видів, пейзажів, відомих людей, милих домашніх вихованців. Поєднання мистецтва фотографії, дизайну і сучасних технологій друку позваляет отримати унікальні варіанти вітальної листівки. З нею так легко висловити свої почуття адресату. Саме тому їх друкують і розсилають щорічно більше 15 мільярдів екземплярів.

Рекламна листівка

По-сут, цеі сувенірно-рекламні картки. Колоритні та вражаючіі рекламні листівки виробники часто вкладають в упаковки продукції, кріплять до штучного товару - пляшки або банку. Просто рука не піднімається викинути таку красу. Дуже ефективна і ненав'язлива реклама. Оригінальність дизайну і виконання - запорука успішних продаж.

Ділова листівка

Як часто нам потрібно привітати гарну, але не дуже близьку людину? Ділова листівка і призначена для привітання ділових партнерів, клієнтів, представників офіційних інстанцій, ЗМІ з професійним або іншим святом. Такі листівки допомагають встановити емоцінальную зв'язок з адресатами. Повірте, її будуть довго зберігати.
Нехай
технології йдуть вперед, але листівку не замінить ні елетронній розсилка, ні факсимільні повідомлення. Адже цей маленький клаптик картону передає ваші щирість, тепло і душевність. А значить листівкам бути !!!

Ми втілимомо будь-яку вашу ідею, виготовимо будь-який вид листівок (звичайну і євро, із згином і без). А якщо ви ще не вирішили, яка саме поштівка вам потрібна, розробимо і запропонуємо стильний варіант, що вдало вас представить. 
У РА «Євгенія плюс» не бояться складних завдань!

Наші роботи:

  

 

м. Кропивницький (Кіровоград)
вул. Лавандова (М. Тореза), 27Б

(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33, (095) 454-33-33

Розклад роботи

Пн. 8.00-17.00

Вт. 8.00-17.00

Ср. 8.00-17.00

Чт. 8.00-17.00

Пт. 8.00-17.00

Сб-Нд: вихідний

Про нас

Працювати на результат - це про нас, адже ми дорожимо своєю репутацією, а довіра клієнтів - наша головна цінність. Власне обладнання та величезний досвід дозволяють гарантувати якість, найкоротші терміни і конкурентну ціну. Безліч компаній вже оцінили переваги співпраці з нами. Оцініть і ви. Ми завжди раді новим партнерам і новим проектам!!

РА «Євгенія плюс» - реклама «під ключ» від дизайну до втілення.

Підписка на новини

Підпишіться на наші новини.