evgeniaplus@ukr.net(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33,
                                         (095) 454-33-33

Запальничка

Запальничка з логотипом - один з найпопулярніших сувенірів. Безліч людей щодня використовують цей предмет, тому він користується величезним попитом. Друк на запальничках можна віднести до універсального інструменту вашої реклами, адже такий брендований аксесуар необхідний самому власнику і буде нагадувати про вашу продукцію йому і всьому оточенню.

Нанесення логотипу на запальнички

Запальничка є предметом масового використання, який постійно застосовується курцями. Такий аксесуар як подарунок буде оцінений по достоїнству цією категорією користувачів, на відміну від інших видів традиційної рекламної продукції.

Рекламне агентство «Євгенія плюс» надає повний перелік послуг з виготовлення сувенірної продукції та друку на ній. Для друку на запальничках використовуються як пластикові, так і металеві матеріали, крім того застосовують найрізноманітніші способи нанесення зображення. Завдяки використанню сучасних технологій вдається досягти найвищої якості друку. Вироби мають повнокольорові фотографічні зображення, з точною передачею кожної дрібної деталі. Тому такий презент буде мати стильний і оригінальний зовнішній вигляд.

Переваги нашої продукції:

  • красивий і стильний дизайн;
  • можливість нанесення малюнка або інформації на одній або обох сторонах;
  • точна передача необхідного зображення і написів будь-якої складності;
  • широка колірна гамма;
  • стійкість зображення до вигоряння, витирання і механічних впливів протягом довгого періоду;
  • висока якість роботи;
  • доступна ціна виробу і роботи.

Замовити друк на запальничках можна на сайті компанії РА «Євгенія плюс». Досвідчені фахівці допоможуть розробити ексклюзивний дизайн, тому запальнички стануть приємним подарунком для колективу і клієнтів. У рекламному агентстві працює творчий колектив, який надасть масу ідей для реалізації ваших рекламних програм.

У нашій компанії можна зробити замовлення брендованих запальничок різної якості і моделей, в будь-якому потрібній кількості. Менеджери допоможуть підібрати найбільш вигідну по вартості для рекламної акції продукцію, яка призначена для масової роздачі відвідувачам виставок, під час проведення презентацій. Ми допоможемо зробити вашу рекламу ефективною, а подарунок - незабутнім! Рекламне агентство «Євгенія плюс» - надійний партнер для вашого бізнесу!

 

м. Кропивницький (Кіровоград)
вул. Лавандова (М. Тореза), 27Б

(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33, (095) 454-33-33

Розклад роботи

Пн. 8.00-17.00

Вт. 8.00-17.00

Ср. 8.00-17.00

Чт. 8.00-17.00

Пт. 8.00-17.00

Сб-Нд: вихідний

Про нас

Працювати на результат - це про нас, адже ми дорожимо своєю репутацією, а довіра клієнтів - наша головна цінність. Власне обладнання та величезний досвід дозволяють гарантувати якість, найкоротші терміни і конкурентну ціну. Безліч компаній вже оцінили переваги співпраці з нами. Оцініть і ви. Ми завжди раді новим партнерам і новим проектам!!

РА «Євгенія плюс» - реклама «під ключ» від дизайну до втілення.

Підписка на новини

Підпишіться на наші новини.