evgeniaplus@ukr.net(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33,
                                         (095) 454-33-33

Брелок

Брелок - один з найгарніших і популярних сувенірів, який можна підвісити на ланцюжок, браслет або на ключі. Спочатку цей аксесуар використовувався для того, щоб швидше відшукати ключі серед різноманітних предметів в сумці. Сьогодні вони широко застосовуються в якості стильного прикраси, а брелоки з логотипом сприяють тривалій ефективній рекламі. Особливо цінним буде брелок, виконаний з практичних матеріалів, він буде не тільки привертати увагу своїм бездоганним зовнішнім виглядом, але і довгі роки буде рекламувати вашу фірму.

Виготовлення брелоків з друком

Рекламне агентство «Євгенія плюс» пропонує великий спектр послуг з брендування сувенірної продукції, в тому числі ми виготовляємо стильних і оригінальних брендованих брелоків.

Для виготовлення брелоків можуть використовуватися найрізноманітніші матеріали: пластик, метал, акрил, дерево.

  • Акрилові брелоки мають герметичний корпус з розташованої поліграфічною вставкою всередині вироби. На ньому може бути нанесений логотип компанії, адреси та телефони, перелік послуг або інша важлива інформація. Незважаючи на простоту вироби, отримати такий презент буде приємно будь-якому клієнту.
  • Пластикові брелоки можуть мати найрізноманітнішу форму, вони зможуть прослужити досить довго, тим самим будуть нагадувати власника про вашу торгову марку.
  • Металеві брелоки мають високу функціональність, нанесена інформація за допомогою лазерного гравіювання додасть стильності і унікальності.
  • Замовити друк на брелоках

Замовити сувенірні брелоки будь-якого тиражу можна на сайті нашої компанії. Співпрацюючи з нами, ви отримаєте:

  • великий асортимент виробів в широкому ціновому діапазоні, що дозволить без труднощів підібрати сувенір для будь-якого споживача;
  • допомогу досвідчених дизайнерів для розробки макету майбутнього сувеніра;
  • бездоганну якість і високу функціональність;
  • прекрасні колірні характеристики, які зберігатися довгий час;
  • своєчасне виконання замовлень.

 

Функціональність рекламного брелока безмежна: брелок-ліхтарик, брелок-рулетка, брелок-відкривачка, брелок-флешка, брелок-свисток. Продовжувати можна до нескінечності, вибирайте будь-який варіант, а ми перетворимо його в незабутній корпоративний сувенір. РА «Євгенія плюс» - це високий професіоналізм, безліч ідей і індивідуальний підхід до будь-якого клієнта.

 

 

 

м. Кропивницький (Кіровоград)
вул. Лавандова (М. Тореза), 27Б

(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33, (095) 454-33-33

Розклад роботи

Пн. 8.00-17.00

Вт. 8.00-17.00

Ср. 8.00-17.00

Чт. 8.00-17.00

Пт. 8.00-17.00

Сб-Нд: вихідний

Про нас

Працювати на результат - це про нас, адже ми дорожимо своєю репутацією, а довіра клієнтів - наша головна цінність. Власне обладнання та величезний досвід дозволяють гарантувати якість, найкоротші терміни і конкурентну ціну. Безліч компаній вже оцінили переваги співпраці з нами. Оцініть і ви. Ми завжди раді новим партнерам і новим проектам!!

РА «Євгенія плюс» - реклама «під ключ» від дизайну до втілення.

Підписка на новини

Підпишіться на наші новини.