evgeniaplus@ukr.net(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33,
                                         (095) 454-33-33

Пакети

За статистикою пакети з логотипом - більш ефективна реклама, ніж великі бігборди і плакати. Тому поліетиленові і паперові вироби часто використовують з рекламною метою. У роздрібних мережах практично всі торгові компанії упаковують свою продукцію в свої фірмові пакети.

Пакети - затребуваний і необхідний предмет повсякденного вжитку. Збираючись в магазин, просто на прогулянку, кожна людина користується цим аксесуаром. До будь-якого свята і святкової події також зручно піднести подарунок у красивому і стильному оформленні, це завжди виглядає акуратно і привабливо. Безліч пакетів містять логотип певної компанії, що стало досить поширеним явищем в сучасному світі реклами. Такий підхід збільшує впізнаваність торгової марки, яку бачить велику кількість людей на вулиці, в транспорті, і інших громадських місцях.

Пакети з логотипом

Щоб замовити якісний друк на пакетах будь-якого розміру і тиражу, досить звернутися в рекламне агентство «Євгенія плюс». Для нанесення логотипів найчастіше використовують упаковку наступних видів:

  • поліетиленові пакети типу «банан» одні з найпопулярніших, мають посилені врізні ручки, виглядають привабливо і зручні у використанні;
  • майки - недорогий варіант для повсякденного використання, часто застосовуються в продуктових магазинах, стійкі до розтягування;
  • паперові пакети - більш стильний варіант, переважно використовуються для піднесення презенту клієнтам, діловим партнерам на виставках, конференціях та інших масових заходах.

При друку наша компанія використовує сучасні технології та перевірені витратні матеріали від відомих світових виробників, завдяки чому виходить найбільш якісний результат. Використання міцного матеріалу, міцні ручки виробів сприяють тривалої експлуатації, при цьому зображення зберігає свою яскравість і бездоганність.

Замовити друк на пакетах

На думку експертів, друк на пакетах - більш доступний і дієвим способом реклами, ніж ролик по телевізору або в мережі. Тому замовити виготовлення такого аксесуара з логотипом можуть дозволити собі практично всі торгові марки і організації. Це дієвий метод залучення великої аудиторії і можливість розширити потенційне коло клієнтів.

РА «Євгенія плюс» допоможе у виготовленні фірмових пакетів із стильним, оригінальним дизайном і найкращим поєднанням ціна-якість, ми допоможемо в розвитку вашого бізнесу.

 

м. Кропивницький (Кіровоград)
вул. Лавандова (М. Тореза), 27Б

(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33, (095) 454-33-33

Розклад роботи

Пн. 8.00-17.00

Вт. 8.00-17.00

Ср. 8.00-17.00

Чт. 8.00-17.00

Пт. 8.00-17.00

Сб-Нд: вихідний

Про нас

Працювати на результат - це про нас, адже ми дорожимо своєю репутацією, а довіра клієнтів - наша головна цінність. Власне обладнання та величезний досвід дозволяють гарантувати якість, найкоротші терміни і конкурентну ціну. Безліч компаній вже оцінили переваги співпраці з нами. Оцініть і ви. Ми завжди раді новим партнерам і новим проектам!!

РА «Євгенія плюс» - реклама «під ключ» від дизайну до втілення.

Підписка на новини

Підпишіться на наші новини.