evgeniaplus@ukr.net(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33,
                                         (095) 454-33-33

Дизайн

Дизайн - важлива складова будь-якої рекламної продукції.

Важко уявити дієву рекламу без гідного графічного оформлення, адже не секрет, що велика частина людства візуали. Це як картина без рами.

Завдання дизайну номер один:

Оформити і піднести споживачеві інформацію.

Чому важливий етап дизайну?

  • Яскравий дизайн виділяє вашу іміджеву і рекламну продукцію серед безлічі аналогічної.
  • Вдало підібрані шрифти і графіка - запорука читабельності і зручності сприйняття клієнтами і партнерами вашого рекламного посилання.
  • Правильно підібрана кольорова гамма дизайну на підсвідомому рівні формує емоційний зв'язок споживачів з вашим товаром, послугою, компанією. Такий зв'язок, на думку вчених, найсильніша.
  • Стильний дизайн, пройнятий корпоративним духом, сприяє впізнаваності вашої продукції.
  • Структурованість оформлення матеріалів також працює на зручність сприйняття його клієнтами і партнерами, а вони, як відомо, наше все.

При розробці дизайну рекламної продукції важливо врахувати аудиторію, на яку вона спрямована. Хто ці люди? Бізнесмени або домогосподарки, оптимісти або песимісти, молодь або люди старшого віку? До якого соціального прошарку вони належать? До чого прагнуть, про що мріють? Адже у кожного з них своя особливість сприйняття.

Тільки досвідчений дизайнер зможе врахувати ВСЕ нюанси, щоб ваша реклама спрацювала, як задумано, запала в душу і полонила розум ваших потенційних клієнтів і партнерів. А також справила позитивне враження про ваш товар (послузі) або компанії.

В нашій команді саме такі фахівці: з досвідом розробки дизайну іміджевої поліграфії, зовнішньої реклами, сувенірної продукції, і знанням особливостей сприйняття реклами споживачем. Співробітники дизайнерського відділу РА «Євгенія плюс» креативні, талановиті та завжди працюють на результат.

Що ми можемо?

Дизайнери РА «Євгенія плюс»якісно та чітко в обумовлений термін створить або змінить для вас:
  •     Фірмовий стиль і його елементи;
  •     Логотип;
  •     Брендбук.
 А також
Дизайнери РА «Євгенія плюс» візьмуться за найнезвичніші завдання. Давайте творити разом!!

 

м. Кропивницький (Кіровоград)
вул. Лавандова (М. Тореза), 27Б

(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33, (095) 454-33-33

Розклад роботи

Пн. 8.00-17.00

Вт. 8.00-17.00

Ср. 8.00-17.00

Чт. 8.00-17.00

Пт. 8.00-17.00

Сб-Нд: вихідний

Про нас

Працювати на результат - це про нас, адже ми дорожимо своєю репутацією, а довіра клієнтів - наша головна цінність. Власне обладнання та величезний досвід дозволяють гарантувати якість, найкоротші терміни і конкурентну ціну. Безліч компаній вже оцінили переваги співпраці з нами. Оцініть і ви. Ми завжди раді новим партнерам і новим проектам!!

РА «Євгенія плюс» - реклама «під ключ» від дизайну до втілення.

Підписка на новини

Підпишіться на наші новини.