evgeniaplus@ukr.net(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33,
                                         (095) 454-33-33

Промо-одяг

Нанесення логотипу на одяг здатне перетворити звичайний повсякденний одяг в ефективне рекламне засіб.
 
Одяг з логотипом - дієвий спосіб поширювати інформацію про товари (послуги) серед широкої аудиторії потенційних клієнтів.
 
Промо-одяг (кепки, футболки, фартухи, накидки, куртки і багато іншого) також може бути презентом під час проведення презентацій або рекламних акцій.
Кепки з логотипом компанії вигідно доповнять зовнішній вигляд співробітників під час проведення промо-акцій. Адже навіть в натовпі людей вони будуть помітні.
 
Футболки з логотипом - ще один важливий атрибут фірмового стилю. Така футболка не тільки справляє незабутнє враження на потенційних клієнтів, а й донесить необхідну вам інформацію про компанію (або товар) у вигляді рекламного зображення.
 
Єдиний корпоративний стиль співробітників компанії завжди позитивно впливає на споживачів, підвищуючи впізнаваність бренду.
 
Коли настає осінь - на зміну футболці з логотипом приходить промонакидка. Її перевага в тому, що вона універсальна (одягається і носиться зверху на будь-якому одязі: кофті, сорочці або зимовій куртці).
 
Головне завдання накидки з логотипом - бути привабливою. Своєю яскравістю вона допоможе промоутеру, що роздає на вулицях міста рекламні буклети/листівки, звернути на себе увагу і виділиться з сірої маси натовпу.
 
Вітровки з логотипом можуть використовуватися для різних цілей: як рекламний носій при проведенні промо-акцій; в якості подарунка для клієнтів і партнерів або як спецодяг для співробітників. Утеплені куртки необхідна річ для співробітників компанії, якщо вони працюють в холодні сезони під відкритим небом.
 
Здавалося б, фартухи - буденна для нас річ. А між тим фартух - не тільки приналежність господинь, а й людей різних спеціальностей.
Оригінальні фартухи з логотипом - корисний і необхідний атрибут кожного кафе, ресторану, перукарні та інших закладів. Вони не тільки засіб захисту одягу від бруду, а й атрибут індивідуального стилю одягу. Співробітники, одягнені в єдину форму, під час проведення дегустацій або рекламних акцій допоможуть потенційним клієнтам запам’ятати компанію з найкращої сторони.

Промоодяг (брендований одяг) - її переваги:

  • допомагає створити професійну атмосферу;
  • персонал легше дізнатися і відрізнити від відвідувачів магазину;
  • одяг з логотипом дає можливість додатково підкреслити сферу бізнесу;
  • мають невисоку вартість;
  • мають функціональністю і практичністю;
  • можна використовувати в будь-який час року.
РА «Євгенія плюс» із задоволенням допоможе реалізувати найсміливіші дизайнерські розробки. Наші менеджери дадуть відповідь на всі питання щодо найкращого для вас способу нанесення зображення. Ваш логотип може бути, як вишитий, так і видрукуваний (в залежності від обраного вами матеріалу для одягу).
Ми завжди раді вам допомогти бути у виграші!

м. Кропивницький (Кіровоград)
вул. Лавандова (М. Тореза), 27Б

(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33, (095) 454-33-33

Розклад роботи

Пн. 8.00-17.00

Вт. 8.00-17.00

Ср. 8.00-17.00

Чт. 8.00-17.00

Пт. 8.00-17.00

Сб-Нд: вихідний

Про нас

Працювати на результат - це про нас, адже ми дорожимо своєю репутацією, а довіра клієнтів - наша головна цінність. Власне обладнання та величезний досвід дозволяють гарантувати якість, найкоротші терміни і конкурентну ціну. Безліч компаній вже оцінили переваги співпраці з нами. Оцініть і ви. Ми завжди раді новим партнерам і новим проектам!!

РА «Євгенія плюс» - реклама «під ключ» від дизайну до втілення.

Підписка на новини

Підпишіться на наші новини.