evgeniaplus@ukr.net(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33,
                                         (095) 454-33-33

Сувенірна продукція

Сувенірна продукція

Шоколадні подарунки

Що подарувати людині, у якої все є, а співробітникам фірми, а відвідувачам кафе? Та таке, щоб з ряду геть? І всім догодити? РА «Євгенія +» знає відповідь: шоколад. Горький або молочний, білий або чорний, але його люблять усі. Тому що це смак дитинства, це гормон радості.
А тепер додамо до цього логотип, слоган, а може і контакти. Більш позітвное враження важко зробити. Шоколад з логотипом доречний, як подарунок, для будь-яких компаній, торгових марок, кафе.
Приголомшливий смак, можливість брендування, вражаючий рекламний ефект, захоплення отримали його змусять ще не раз повернутися до ідеї солодких подарунків. Радуйте своїх клієнтів, партнерів, співробітників, позитивні емоції зближують і роблять людей лояльніше до вас і вашої компанії.
А співробітники РА «Євгенія +» в Кировгораді допоможуть підібрати оптимальний розмір, форму, упаковку рекламного шоколаду, враховуючи бюджет і формат заходу, аудиторію одержувачів і ваш смак. Зробити життя солодшим в ваших силах! Не відмовляйте собі в маленьких радощах!

 

Пазл

Пазл - картинка, яка збирається з деталей різної кількості та різноманітної форми, щоб отримати закінчений малюнок. Такий сувенір викликає жвавий інтерес не тільки у дітей, - дорослі теж можуть захопитися головоломкою.
До того ж, сувенірні пазли - це захоплююча гра, яка допоможе оригінальним способом подати потрібну інформацію про компанію споживачам.
Рекламні пазли з невеликою кількістю фрагментів можна використовувати як подарунки на виставках і святах, як вкладення в журнали і упаковки товарів. Логотип компанії на цій іграшці перенесе позитивні асоціації потенційних клієнтів на торгівельну марку. Пазли з великою кількістю деталей доречно піднести в якості сувеніра співробітникам або клієнтам.
У РА «Євгенія+» Ви зможете замовити пазли форматів А4 і А5 або у вигляді сердечка з будь-якої кількості елементів. Наші дизайнери врахують всі побажання в оформленні малюнка, кількості деталей та їх форми.
Ми знаємо, що сувенірні фотопазли будуть гарантією ефективного просування товарів/послуг серед потенційних клієнтів і партнерів. І готові в цьому допомогти!

 

Диски з нанесенням

Диски - один із сучасних способів зберігання і передачі важливої комерційної, фінансової і будь-який інший інформації. Але як зацікавити партнера, що отримав його в руки, як зробити так щоб він не загубився серед купи таких же? Як зробити так, щоб він виділявся і був як мінімум переглянутий?
Відповідь проста, як все геніальне: його зовнішній вигляд повинен бути такий же привабливий, як і зміст. Нанесення логотипу і контактів фірми не дозволить сплутати його ні з яким іншим, а яскравий презентабельний дизайн виділить з маси інших. А значить, його вміст захочуть переглянути.
У РА «Євгенія+» допоможуть розробити неординарний дизайн для дисків, з огляду на тематику і корпоративний стиль саме вашої компанії. Підберуть диски і виконають друк, точно в строк. Дотримуючись якості та ваших інтересів.

 

Стаканчики

Сьогодення вимагає, щоб ми більше дбали як про себе, так і про навколишнє середовище. Тому пластиковий посуд всебільше поступається місцем паперовому, який екологічно вигідніше в усіх сенсах.
Уже багаакладів (кафе, бари і просто столові) подають свої напої в паперових стаканах. А відвідувачі, які піклуються про своє здоров’я, вважають за краще тільки їх, навіть для гарячих напоїв. Це вдале рішення і для вендінгового автомата.
Яскраві, зі своїм індивідуальним дизайном, паперові стакани залучать ще більше клієнтів і підтримають імідж будь-якого закладу.
Пропонуємо замовити один або навіть декілька з 14 запропонованих варіантів стандартних забарвлень паперових стаканчиків для вашого закладу. У них можна буде подавати фірмові напої, каву, чай і просто газовані безалкогольні напої. Ви також можете замовити брендування паперових стаканчиків під свій заклад, що вигідно підкреслить його індивідуальність.
Переваги такої тари:
1) паперові стаканчики бувають різних розмірів для різних напоїв;
2) виготовляються з ламінованого паперу (а значить повторне використання неможливо);
3) підходять як для холодних, так для гарячих напоїв,
4) і найголовніше - екологічні!
Віддавайте перевагу паперовим стаканам, а РА «Євгенія+» надасть Вам широкий вибір різних варіантів на будь-який смак

Ємність
Ціна, грн/шт
Стаканчик 110 мл
0,30
Стаканчик 165 мл
0,35
Стаканчик 175 мл
0,39
Стаканчик 250 мл
0,47
Стаканчик 340 мл
0,58
 
 

 

м. Кропивницький (Кіровоград)
вул. Лавандова (М. Тореза), 27Б

(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33, (095) 454-33-33

Розклад роботи

Пн. 8.00-17.00

Вт. 8.00-17.00

Ср. 8.00-17.00

Чт. 8.00-17.00

Пт. 8.00-17.00

Сб-Нд: вихідний

Про нас

Працювати на результат - це про нас, адже ми дорожимо своєю репутацією, а довіра клієнтів - наша головна цінність. Власне обладнання та величезний досвід дозволяють гарантувати якість, найкоротші терміни і конкурентну ціну. Безліч компаній вже оцінили переваги співпраці з нами. Оцініть і ви. Ми завжди раді новим партнерам і новим проектам!!

РА «Євгенія плюс» - реклама «під ключ» від дизайну до втілення.

Підписка на новини

Підпишіться на наші новини.