evgeniaplus@ukr.net(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33,
                                         (095) 454-33-33

Книги

Книги та їх друк актуальні завжди, навіть у наш вік інформаційних технологій. Це друковане видання быльше ніж 48 сторінок, зшите в м’якій або твердій обкладинці.
 
З давніх часів книга надихала людину розвиватися, думати, відчувати, співпереживати, ставати краще. Книга була і залишається способом поділитися з читачами своїми думками, висновками, досвідом.

  Етапи виготовлення книги:

  •  додрукарська підготовка;
  •  друк;
  • післядрукарські роботи.
 

Додрукарська підготовка

включає верстку, коректуру і дизайн книги. Як правило, це робота видавництва. Якщо макет книги у вас готовий, то наша друкарня їх вам виготовить. Якщо немає, то дизайнерський відділ РА «Євгенія плюс» до ваших послуг. Можливо також залучення коректора, за вашим бажанням.

Друк книг

дуже відповідальний процес. Правильно підібрані види паперів і якісний спосіб друку для внутрішнього блоку і обкладинки - запорука успіху.

Для книг малим тиражем застосувується цифровий друк. Для маслвих тиражів використовуються різограф або офсетні машини.

Для внутрішнього блоку можливе використання, як офсетних, так і крейдованих паперів. Для кольорових ілюстрацій рекомендуємо саме крейдований папір, він забезпечує якісне, яскраве і соковите зображення. Для текстів і графіків можн а обирати будь-який вид паперу за вашим бажанням.

Післядрукарські роботи

включають в себе листопідбір, брошурування, а також  післядрукарські ефекти (ламинацию обкладинки - глянцеву або матову, тиснення золотом, використання УФ лаку - суцільного або вибіркового).
 
Ви хочете видати збірку віршів або прози, науковий посібник або автобіографію? Не заледно від складності замовлення  в РА «Євгенія плюс» допоможуть зробити це якнайкраще.
 
 Наші дизайнери розуміються на верстці книг і в тому, як зробити її зручною і привабливою для читача. Вам запропонують кілька варіантів макету обкладинки та оформлення ілюстрацій. А менеджери підберуть найкращий варіант друку і зшивання, враховуючи ваші побажання та тираж. Ми друкуємо книги від 1 штуки до тисяч, в м’якій і твердій палітурці, з кольоровими і чорно-білими ілюстраціями.
 
Друкуйте книги в Кіровограді (Кропивницькому) в РА «Євгенія плюс»!!!
 

 

м. Кропивницький (Кіровоград)
вул. Лавандова (М. Тореза), 27Б

(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33, (095) 454-33-33

Розклад роботи

Пн. 8.00-17.00

Вт. 8.00-17.00

Ср. 8.00-17.00

Чт. 8.00-17.00

Пт. 8.00-17.00

Сб-Нд: вихідний

Про нас

Працювати на результат - це про нас, адже ми дорожимо своєю репутацією, а довіра клієнтів - наша головна цінність. Власне обладнання та величезний досвід дозволяють гарантувати якість, найкоротші терміни і конкурентну ціну. Безліч компаній вже оцінили переваги співпраці з нами. Оцініть і ви. Ми завжди раді новим партнерам і новим проектам!!

РА «Євгенія плюс» - реклама «під ключ» від дизайну до втілення.

Підписка на новини

Підпишіться на наші новини.