evgeniaplus@ukr.net(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33,
                                         (095) 454-33-33

Прапори і прапорці

Прапори відносяться до найбільш важливих атрибутів, які здатні передати всю неповторність, яскравість і індивідуальність подій і заходів. Така рекламно-сувенірна продукція часто застосовується на політичних зібраннях, заходах державної важливості, мітингах, промо-акціях і змаганнях. Корпоративні прапори є елементом іміджу компанії і здатні підкреслити її значимість і надійність, підвищують командний дух персоналу, а також вказують на місце розташування організації.

Виготовлення прапорів і прапорців

Для виробництва прапорів застосовуються найрізноманітніші матеріали:

  • штучний шовк - оптимальний і недорогий варіант, добре підходить для експлуатації за будь-яких умовах. Надійна і м'яка структура тканини, ідеально підходять для промо-акцій і заходів масового характеру;
  • атлас - використовується для виробництва аксесуарів для приміщень, має благородний зовнішній вигляд, тканина досить міцна, виглядає елегантно і презентабельно. Часто використовується для оформлення виставок, торгових зон, презентацій;
  • флажная сітка - використовується для зовнішнього застосування, характеризується хорошою стійкістю до погодних умов.

Рекламне агентство «Євгенія плюс» виготовляє якісні прапори будь-якого розміру і тиражу. Використовувані матеріали мають відмінну стійкість до дії різних температур і сонячного світла, підвищеної вологості і механічних факторів, тому зображення зберігає свою яскравість і барвистість тривалий період.

Замовити друк на прапорах

В нашій рекламної компанії можна замовити виготовлення різних видів виробів:

  • автомобільні і настільні прапорці;
  • офіційні і національні прапори;
  • вуличні та рекламні прапори.

Всі вироби можуть бути оснащені пластиковою підставкою для зручного кріплення. Також можуть бути виготовлені прапори різних варіантів: з односторонньою і двосторонньою печаткою зображень. Вироби виготовляються різного формату, їх легко нести під час спортивних та масових заходів, при цьому зручно розмахувати і утримувати в руках. Настільні прапорці підходять для роздачі дітям під час свят, можуть прикрасити офіс і автомобіль. Прапори з символікою фірми допомагають створити корпоративну атмосферу і використовуються під час переговорів, конференцій, виконуючи роль іміджевої реклами.

РА «Євгенія плюс» - ваш надійний партнер по виготовленню рекламної продукції, яка дозволить виділити вашу компанію, привернути увагу клієнтів і підвищить впізнаваність торгової марки.

 

 

м. Кропивницький (Кіровоград)
вул. Лавандова (М. Тореза), 27Б

(0522) 27-09-08, (096) 454-33-33, (095) 454-33-33

Розклад роботи

Пн. 8.00-17.00

Вт. 8.00-17.00

Ср. 8.00-17.00

Чт. 8.00-17.00

Пт. 8.00-17.00

Сб-Нд: вихідний

Про нас

Працювати на результат - це про нас, адже ми дорожимо своєю репутацією, а довіра клієнтів - наша головна цінність. Власне обладнання та величезний досвід дозволяють гарантувати якість, найкоротші терміни і конкурентну ціну. Безліч компаній вже оцінили переваги співпраці з нами. Оцініть і ви. Ми завжди раді новим партнерам і новим проектам!!

РА «Євгенія плюс» - реклама «під ключ» від дизайну до втілення.

Підписка на новини

Підпишіться на наші новини.